Gambar:Kupang lighthouse and anchorage.JPG

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Resolusi biasa(2.560 × 1.920 piksel, ukuran berkas: 3,08 MB, tipe MIME: image/jpeg)

Berkas kiye sekang Wikimedia Commons lan bisa baen digunakna nang proyek-proyek liyane. Deskripsi sekang kaca deskripsine ditidokna nang ngisor kiye.

Ringkesan[sunting]

Panyandra
English: Kupang lighthouse and anchorage for yachts participating in Sail Indonesia.
Tanggal
Sumber Own work of en:User:Chrisdev
Juru pangarang
Vèrsi liya originally uploaded on English Wikipedia

Jinis lisènsi[sunting]

Public domain Kula, sing nduwèni hak cipta karya iki, nerbitaké karya iki nèng domain umum. Iki kanggo nèng saubenging dunya.
Nèng saperangan nagara iki mungkin ora dièntokaké; yèn mangkono:
Kula ngawèhaké sapa waé hak migunakaké karya iki kanggo maksud apa waé, tanpa katemton apa waé, kajaba ana katemton kuwi dibutuhaké déning hukum.

Sajarah kaca

Klik nang tanggal/wektu kanggo ndeleng berkas kiye nang wektu kuwe mau.

Tanggal/WektuMiniatur (''thumbnail'')UkuranPanganggoKomentar
siki12 November 2007 22.34Miniatur nggo versi dong 12 November 2007 22.342.560 × 1.920 (3,08 MB)J. Patrick Fischer== Summary == {{Information |Description = {{en|Kupang lighthouse and anchorage for yachts participating in Sail Indonesia.}} |Source = Own work of en:User:Chrisdev |Date = 2004-07-29 |Author = - |Permission = - |other_versions = originally uploaded

1 kaca kiye duwe pranala maring berkas kiye:

Panggunané barkas sajagat

Wiki liya ngisor iki nganggo barkas iki:

Deleng panganggo liyané sadonya saka kaca iki.

Metadata