Gambar:Kupang lighthouse and anchorage.JPG

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search

Resolusi biasa(2.560 × 1.920 piksel, ukuran berkas: 3,08 MB, tipe MIME: image/jpeg)

Berkas kiye sekang Wikimedia Commons lan bisa baen digunakna nang proyek-proyek liyane. Deskripsi sekang kaca deskripsine ditidokna nang ngisor kiye.

Ringkesan

Panyandra
English: Kupang lighthouse and anchorage for yachts participating in Sail Indonesia.
Tanggal
Sumber Own work of en:User:Chrisdev
Juru pangarang en:User:Chrisdev
Vèrsi liya originally uploaded on English Wikipedia

Jinis lisènsi

Public domain Kula, sing nduwèni hak cipta karya iki, nerbitaké karya iki nèng domain umum. Iki kanggo nèng saubenging dunya.
Nèng saperangan nagara iki mungkin ora dièntokaké; yèn mangkono:
Kula ngawèhaké sapa waé hak migunakaké karya iki kanggo maksud apa waé, tanpa katemton apa waé, kajaba ana katemton kuwi dibutuhaké déning hukum.

Sajarah kaca

Klik nang tanggal/wektu kanggo ndeleng berkas kiye nang wektu kuwe mau.

Tanggal/WektuMiniatur (''thumbnail'')UkuranPanganggoKomentar
siki12 November 2007 22.34Miniatur nggo versi dong 12 November 2007 22.342.560 × 1.920 (3,08 MB)J. Patrick Fischer== Summary == {{Information |Description = {{en|Kupang lighthouse and anchorage for yachts participating in Sail Indonesia.}} |Source = Own work of en:User:Chrisdev |Date = 2004-07-29 |Author = - |Permission = - |other_versions = originally uploaded

1 kaca kiye duwe pranala maring berkas kiye:

Panggunané barkas sajagat

Wiki liya ngisor iki nganggo barkas iki:

Deleng panganggo liyané sadonya saka kaca iki.

Metadata