Gambar:Adityawarman Museum.JPG

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search

Resolusi biasa(2.592 × 1.944 piksel, ukuran berkas: 686 KB, tipe MIME: image/jpeg)

Berkas kiye sekang Wikimedia Commons lan bisa baen digunakna nang proyek-proyek liyane. Deskripsi sekang kaca deskripsine ditidokna nang ngisor kiye.

Ringkesan

Panyandra
English: Adityawarman Museum, Padang, West Sumatra, Indonesia
Tanggal
Sumber Self-photographed
Juru pangarang Dekoelie


Jinis lisènsi

Kula, sing nduwèni hak cipta karya iki, mawa iki nerbitaké berkas iki sakisoré lisènsi kasebut:
w:id:Creative Commons

atribusi andum mèmper

Barkas iki kalilakaké sangisoring palilah Creative Commons Atribusi-Andum Mèmper 3.0 Tanpa Adhaptasi.
Panjenengan bébas:
  • ngedum – nyalin, nyebar, lan ngirim karya
  • nyampur – ngolah karya
Sangisoré kahanan mangkéné:
  • atribusi – Panjenengan kudu awèh atribusi karyané kanthi cara kang dikarsakaké kang ngripta utawa kang awèh lisènsi (nanging aja kanthi cara kang miturut panjenengan bener).
  • andum mèmper – Manawa sampeyan ngalih, ngowah, utawa nggarap abahan karya iki, sampeyan mung kena ngedum karya dadiné sampeyan sarana palilah kang padha karo iki.

GNU head Idih kawènèhaké saprelu nyalin, ngedum, lan/utawa ngowah layang iki manut bebaku Palilah Pilayang Bébas GNU, Angka 1.2 utawa angka luwih anyar sing dibabar Yeyasan Piranti Alus Bébas; tanpa Pérangan Invarian, tanpa Tulisan Samak Arep, lan tanpa Tulisan Samak Buri. Salinan palilah dirembug ing pérangan asesirah Palilah Pilayang Bébas GNU.
Panjenengan bisa milih lisènsi kang panjenengan karsakaké.

Sajarah kaca

Klik nang tanggal/wektu kanggo ndeleng berkas kiye nang wektu kuwe mau.

Tanggal/WektuMiniatur (''thumbnail'')UkuranPanganggoKomentar
siki24 Desember 2008 12.57Miniatur nggo versi dong 24 Desember 2008 12.572.592 × 1.944 (686 KB)Dekoelie{{Information |Description={{en|1=Adityawarman Museum, Padang, West Sumatra, Indonesia}} |Source=Own work by uploader |Author=Dekoelie |Date= |Permission= |other_versions= }} <!--{{ImageUpload|full}}-->

1 kaca kiye duwe pranala maring berkas kiye:

Panggunané barkas sajagat

Wiki liya ngisor iki nganggo barkas iki:

Metadata