Gambar:A Famosa Fortress, Melaka.jpg

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
A_Famosa_Fortress,_Melaka.jpg(640 × 480 piksel, ukuran berkas: 139 KB, tipe MIME: image/jpeg)

Berkas kiye sekang Wikimedia Commons lan bisa baen digunakna nang proyek-proyek liyane. Deskripsi sekang kaca deskripsine ditidokna nang ngisor kiye.

Panyandra
العربية: حصن فاموسا (المشهور) البرتغالي في ملقة. بناه البرتغاليون في القرن السادس عشر.
English: A Famosa fortress in Melaka. It was built by the Portuguese in the 16th century.
Español: A Famosa en Malacca, fortaleza portuguesa del siglo XVI.
Bahasa Indonesia: Benteng A Famosa di Melaka. Bangunan itu didirikan oleh bangsa Portugis pada abad ke-15.
Português: "A Famosa" em Malacca, contruída pelos portugueses no século XV.
Türkçe: Portekiz'lilerin 15. yy'da Malezya'ya bıraktığı eserlerden biri.
Tiếng Việt: Một Famosa được người Bồ Đào Nha xây dựng ở thế kỷ 15.
Tanggal (original upload date)
Sumber Transferred from en.wikipedia to Commons.
Juru pangarang Mclmcj di Wikipedia bahasa Inggris

Jinis lisènsi[sunting]

Public domain Karya iki wis dirilis nèng domain umum déning panganggité, Mclmcj di Wikipedia bahasa Inggris. Iki kanggo nèng saubenging dunya.
Nèng saperangan nagara iki mungkin ora dièntokaké; yèn mangkono:
Mclmcj ngawèhaké sapa waé hak migunakaké karya iki kanggo maksud apa waé, tanpa katemton apa waé, kajaba ana katemton sing dibutuhaké déning hukum.

Log unggah asli[sunting]

The original description page was here. All following user names refer to en.wikipedia.
  • 2007-04-22 09:10 Mclmcj 640×480×8 (142565 bytes)

Sajarah kaca

Klik nang tanggal/wektu kanggo ndeleng berkas kiye nang wektu kuwe mau.

Tanggal/WektuMiniatur (''thumbnail'')UkuranPanganggoKomentar
siki22 Juni 2007 15.11Miniatur nggo versi dong 22 Juni 2007 15.11640 × 480 (139 KB)Mach{{Information |Description=''no original description'' |Source=Originally from [http://en.wikipedia.org en.wikipedia]; description page is/was [http://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Image%3AP5260196.JPG here]. |Date=2007-04-22 (original upload date) |

1 kaca kiye duwe pranala maring berkas kiye:

Panggunané barkas sajagat

Wiki liya ngisor iki nganggo barkas iki:

Metadata