Gambar:A Famosa Fortress, Melaka.jpg

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search

A_Famosa_Fortress,_Melaka.jpg(640 × 480 piksel, ukuran berkas: 139 KB, tipe MIME: image/jpeg)

Berkas kiye sekang Wikimedia Commons lan bisa baen digunakna nang proyek-proyek liyane. Deskripsi sekang kaca deskripsine ditidokna nang ngisor kiye.

Panyandra
العربية: حصن فاموسا (المشهور) البرتغالي في ملقة. بناه البرتغاليون في القرن السادس عشر.
English: A Famosa fortress in Melaka. It was built by the Portuguese in the 16th century.
Español: A Famosa en Malacca, fortaleza portuguesa del siglo XVI.
Bahasa Indonesia: Benteng A Famosa di Melaka. Bangunan itu didirikan oleh bangsa Portugis pada abad ke-15.
Português: "A Famosa" em Malacca, contruída pelos portugueses no século XV.
Türkçe: Portekiz'lilerin 15. yy'da Malezya'ya bıraktığı eserlerden biri.
Tiếng Việt: Một Famosa được người Bồ Đào Nha xây dựng ở thế kỷ 15.
Tanggal (original upload date)
Sumber Transferred from en.wikipedia to Commons.
Juru pangarang Mclmcj di Wikipedia bahasa Inggris

Jinis lisènsi

Public domain Karya iki wis dirilis nèng domain umum déning panganggité, Mclmcj di Wikipedia bahasa Inggris. Iki kanggo nèng saubenging dunya.
Nèng saperangan nagara iki mungkin ora dièntokaké; yèn mangkono:
Mclmcj ngawèhaké sapa waé hak migunakaké karya iki kanggo maksud apa waé, tanpa katemton apa waé, kajaba ana katemton sing dibutuhaké déning hukum.

Log unggah asli

The original description page was here. All following user names refer to en.wikipedia.
  • 2007-04-22 09:10 Mclmcj 640×480×8 (142565 bytes)

Sajarah kaca

Klik nang tanggal/wektu kanggo ndeleng berkas kiye nang wektu kuwe mau.

Tanggal/WektuMiniatur (''thumbnail'')UkuranPanganggoKomentar
siki22 Juni 2007 15.11Miniatur nggo versi dong 22 Juni 2007 15.11640 × 480 (139 KB)Mach{{Information |Description=''no original description'' |Source=Originally from [http://en.wikipedia.org en.wikipedia]; description page is/was [http://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Image%3AP5260196.JPG here]. |Date=2007-04-22 (original upload date) |

1 kaca kiye duwe pranala maring berkas kiye:

Panggunané barkas sajagat

Wiki liya ngisor iki nganggo barkas iki:

Metadata