Tunjung Teja, Serang

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Tunjung Teja
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Banten
Kabupaten Serang
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 8 desa
- kelurahan

Tunjung Teja kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Serang, Banten, Indonesia.