Pleistocen

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Jaman Pleistosen kiye iklim bumi lewih anget. Manusia purba jawa sing jenenge Homo Erectus (ganu diarani Pithecanthropus Erectus) dicipta jaman Plistosen kiye. Flora karo fauna sing urip nang jaman Plistosen kiye wis padha karo sing urip nang jaman siki.


Wiki letter w.svg

Artikel kiyé ésih tulisan rintisan. Mangga mélu ngembangna dadi tulisan sing wutuh.


mBalik ming:

Prasejarah ; Kurun Wektu Geologis