Pangenan, Cirebon

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Pangenan
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kabupaten Cirebon
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 9 desa
- kelurahan

Pangenan kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Cirebon, Jawa Barat, Indonesia.