Kategori:Kimia

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Headline text[sunting | sunting sumber]

rumus2 kimia yang skuensi ,lebh bermutu .....karna untuk sekarang dan ank2 sekarang sulit utk mengerjakan soal2 yg begtu menurut mereka rumit dan kebnyakan rmus,

Kaca nang kategori "Kimia"

Kategori kiye duwe 6 kaca-kaca sekang gunggungé 6.