Arcamanik, Bandung

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Arcamanik
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kota Bandung
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan - desa
4 kelurahan

Arcamanik kuwe salah siji kecamatan nang kota Bandung, Jawa Barat, Indonesia.