Woha, Bima

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Woha
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Nusa Tenggara Barat
Kabupaten Bima
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 15 desa
- kelurahan

Woha kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Bima, Nusa Tenggara Barat, Indonesia.


Cithakan:Woha, Bima Cithakan:Kabupaten Bima