Wikipedia:Tanda tangani dopokane Rika nang kaca dihskusi

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Cithakan:Lindungidarianon2

Nandhatangani tulisane Rika (neng halaman diskusi, dudu neng artikel) kuwe dadi bagiyan sing penting neng etika Wikipedia, lan uga neng njerone sesrawungan karo komunitas pengembangan penulis artikel. Arsip dhiskusi bisa kanggo nulungi wong liya supaya ngerteni perkembangan dialog sedurunge supaya bisa mbantu nulungi masalah sing ana uga kanggo meruhi endi panganggo sing bisa dipercaya.

Pengembang Wikipedia wis gaweni cara sing gampang kanggo nandhatangani dopokane Rika sing otomatis. Gunakna neng akhir pesen:

  • tandha tilda ping papat (~~~~) kanggo munculna jeneng lan tanggal;
  • tandha tilda telu(~~~) kanggo munculna jeneng thok; utawa
  • tandha tilda lima(~~~~~) kanggo munculna tanggal karo jam thok (tapi ora dianjurna).

Deleng liyane[sunting | sunting sumber]

Cithakan:Kebijakan lan pedoman Wikipedia