Wikipedia:Kaca panganggo

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Kaca panganggo kuwe kaca khusus sing disediakna nang Wikipedia kanggo nampilkna informasiné salah sijiné panganggo Wikipedia. Detil awaké Panjenengan, sebagai panganggo Wikipedia, kuduné ora dilebokna maring kaca-kaca artikel Wikipedia, nanging dilebokna nang kaca iki. Deleng kaca panganggo Panjenengan nang kene.

Apa sing olih dilebokna nang kaca panganggo[sunting | sunting sumber]

  • Kabeh sing ana hubungané karo aktivitas Panjenengan nang Wikipedia (kaya jurnal, rencana kerja, kutipan favorit, gambar favorit, artikel favorit, atawa opininé Panjenengan maring Wikipedia.)
  • Profil pribadiné Panjenengan. Kudu diéling-éling, nek Wikipedia kuwe dudu penyedia layanan hosting situs pribadi gratis, tapi informasi secukupe tentang awaké Panjenengan bakal berguna nang panganggo sejené ben bisa lewih ngenali Panjenengan. Tapi nék Panjenengan peduli karo kerahasiaan (privasi), bisa baé Panjenengan kepengin nggo ngumpetna informasi tertentu.
  • Bahasa asing sing Panjenengan ngerténi.
  • Kotak panganggo sing cocok karo Panjenengan.
  • Pranala maring situs web-é Panjenengan.
  • Gambar sing Panjenengan gawe.
  • panganggo liyané bisa baé bakalan nambahna gambar, bintang wikipedia, atawa penghargaan liyane.
  • Pemberitahuan nek hak nyuntingé Panjenengan lagi dicabut nang moderator.

Subhalaman panganggo[sunting | sunting sumber]

Kurang lewih pada karokaca panganggo atawa kaca diskusi panganggo

  • Artikel sing lagi proses digarap / diterjemahna
  • Arsip kaca (atawa kaca diskusi)
  • Tes kaca atawa kotak njajal, kaya nggo nge-tés cithakan anyar
  • Bagian kaca panganggo Panjenengan sing cukup gedhe nggo didadekna kaca dhewek

Apa sing ora olih dicantumna nang kaca panganggo[sunting | sunting sumber]

  • Blog sing ora ana hubungané karo wikipedia
  • Diskusi sing ora ana hubungané karo wikipedia
  • Informasi pribadi sing ora ana hubungané karo wikipedia
  • Opini pribadi sing ora ana hubungané karo wikipedia
  • Informasi tentang pribadiné wong sejen tanpa seijin wong sing bersangkutan
  • Iklan bisnis atawa organisasi sing ora ana hubungané karo wikipedia (kaya pranala maring situs komersial atawa situs referral)
  • Materi liyané sing ora ana hubungané karo wikipedia
  • Materi sing nyerang penyunting liyané.
  • Permainan kata, lan hal-hal liyané sing termasuk "hiburan".
  • Gambar berkas sing ora berlisensi panganggoan adil.
  • Kategori atawa templat sing ora pantes (utamane sing kuduné dienggo nang artikel lan semacemé).

Halaman panganggo wikipediawan sing liyané[sunting | sunting sumber]

Kabeh wikipediawan nduwe kaca panganggonya dhewek-dhewek. Kabeh wikipediawan olih nyunting, nganggo, lan ngembangna kaca panganggoné (termasuk sub-halaman panganggo) nduweke dhewek. Nyunting kaca panganggoné wong sejen ora dianjurna (kecuali nek uwis genah-genah diwenehi ijin nang sing duwe kaca), kecuali kanggo hal-hal teknis misalé mbalekna/mbeneri vandal, panganggoan cithakan sing ora pas, dll.

Deleng uga[sunting | sunting sumber]