Taun

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Taun kuwe salah sijining unit wektu. Setaun suwene kuwe 365 atawa 366 dina. Nek miturut kalendher Masehi kurang lewih 365,25 dina. Sedina kuwe ana 24 jam. Sejam kuwe suwene 60 menit, lha nek semenit suwene 60 detik.

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Cithakan:Wektu-stub