Selong, Lombok Timur

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Selong
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Nusa Tenggara Barat
Kabupaten Lombok Timur
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 1 desa
10 kelurahan

Selong kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Lombok Timur, Nusa Tenggara Barat, Indonesia.


Cithakan:Selong, Lombok Timur Cithakan:Kabupaten Lombok Timur