Sabu Barat, Kupang

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Sabu Barat
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Nusa Tenggara Timur
Kabupaten Kupang
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 11 desa
1 kelurahan

Sabu Barat kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Kupang, Nusa Tenggara Timur, Indonesia.


Cithakan:Sabu Barat, Kupang Cithakan:Kabupaten Kupang