Praya, Lombok Tengah

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Praya
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Nusa Tenggara Barat
Kabupaten Lombok Tengah
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 5 desa
9 kelurahan

Praya kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Lombok Tengah, Nusa Tenggara Barat, Indonesia.


Cithakan:Praya, Lombok Tengah Cithakan:Kabupaten Lombok Tengah