Paribasa

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Peribahasa Indonesia[sunting | sunting sumber]

Daftar Paribasa lan Pepatah dalam Basa Indonesia:

Mangga ngeklik huruf awal sekang paribasa sing digolet: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Paribasa Jawa[sunting | sunting sumber]

Daftar Paribasa lan Pepatah Basa Jawa:

Mangga ngeklik huruf awal sekang paribasa sing digolet: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z


mBalik ming: