Paningkaban, Gumelar, Banyumas

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Paningkaban
—  Desa  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Banyumas
Kecamatan Gumelar
Wewengkon -
Pedunung -
Kepadhetan -

Paningkaban kuwe salah siji desa nang kecamatan Gumelar, Banyumas, Jawa Tengah, Indonesia Desa Kye kwe desa sing berpotensi tambang emase.