Malili, Luwu Timur

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Malili
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sulawesi Selatan
Kabupaten Luwu Timur
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 13 desa
- kelurahan

Malili kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Luwu Timur, Sulawesi Selatan, Indonesia.


Cithakan:Malili, Luwu Timur Cithakan:Kabupaten Luwu Timur