Lhoksukon, Aceh Utara

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Lhoksukon
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Aceh
Kabupaten Aceh Utara
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 74 desa
1 kelurahan

Lhoksukon kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Aceh Utara, Aceh, Indonesia.


Cithakan:Lhoksukon, Aceh Utara Cithakan:Kabupaten Aceh Utara