Dukuhturi, Tegal

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
(Dialihna sekang Kecamatan Dukuh Turi)
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Kecamatan Dukuh Turi
Kabupaten
Kabupaten Tegal
Camat
---
Luas
---
Penduduk
---
Desa/Kelurahan
---/---

Kecamatan Dukuh Turi kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Tegal. Nang sa' njerone ana pirang-pirang desa, di antarane desa Sidakaton, Sidapurna, Kupu, Pagongan, Pandean, lan liya-liyane.


Wiki letter w.svg

Artikel kiyé ésih tulisan rintisan. Mangga mélu ngembangna dadi tulisan sing wutuh.