Kalisari, Cilongok, Banyumas

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Kalisari
—  Desa  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Banyumas
Kecamatan Cilongok
Wewengkon -
Pedunung -
Kepadhetan -

Kalisari kuwe salah siji desa nang kecamatan Cilongok, Banyumas, Jawa Tengah, Indonesia.