Jeremy Renner

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Jeremy Renner
Lahir Jeremy Lee Renner
7 Januari 1971 (umur 43)
Modesto, California
Pekerjaan aktor

Jeremy Lee Renner (lair 7 Januari 1972) kuwe aktor sekang Amerika Serikat.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]