Ingin Jaya, Aceh Besar

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Ingin Jaya
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Aceh
Kabupaten Aceh Besar
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 54 desa
2 kelurahan

Ingin Jaya kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Aceh Besar, Aceh, Indonesia.


Cithakan:Ingin Jaya, Aceh Besar Cithakan:Kabupaten Aceh Besar