Gayungan, Surabaya

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Gayungan
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Timur
Kota Surabaya
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan desa
- kelurahan

Gayungan kuwe salah siji kecamatan nang kota Surabaya, Jawa Timur, Indonesia.

Cithakan:Kota Surabaya