Cithakan:Sugeng rawuh

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Sedulur Sugeng rawuh, Sugeng Rawuh neng Wikipedia basa Banyumasan!
Mulahi
Mulahi
  • Panganggo anyar apikké rika maca Pengantar dhisit.
  • Rika bisa ngucapna Salam kanggo Wikipediawan liyane neng Kaca perkenalan
  • Esih bingung sekang ngendi arep mulahi? Mangga pinarak neng Sembarang kaca
  • Kanggo latihan nyunting artikel, rika bisa nggunakna Kothak njajal.
  • Tulisna profilé rika neng Panganggo:Sugeng rawuh, kaca ruang pribadi kiyé supaya sedulur liyaneé kabéh bisa luwih kenal lan grapyak karo rika.
  • Mangga diwaca uga Pancapilar sedurungé nglanjutana. Kiyé limang pilar sing dadi dasaré rika kanggo njlajah Wikipedia seduniya.
Bantuan
Pitulungan
  • Pitulung:Isi - papan kanggo nggolék informasi carané cawé-cawé nang Wikipedia, sakdurungé takon karo panganggo liyané.
  • FAQ - pitakonan sing sering ditakokna babakan Wikipedia.
  • Wikipedia:Portal komunitas - informasi kegiatan nang Wikipedia.
Tips
Pituduh praktis
Gawé kesalahan?
Gawé Kesalahan?
Welcome! If you are not an Banyumasan speaker, you may want to visit the Banyumasan Wikipedia embassy or a slight info to find users speaking your language. Enjoy!
Sugeng makarya, mangga bareng-bareng nyunting karo ngembangna Wikipedia basa Banyumasan!