Cithakan:Note label

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

[[#ref_{{{1}}}{{{3}}}|^]] 

Kanggo digunakna bareng karo {{Ref label}}

Deleng uga[sunting | sunting sumber]