Cithakan:Ref label

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

[[#endnote_{{{1}}}{{{3}}}|[{{{2}}}]]]

Kanggo digunakna bareng karo {{Note label}}

deleng uga[sunting | sunting sumber]