Cithakan:Golet

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

kabeh kaca sing nganggo kata {{{1}}}

Cara nganggoné[sunting | sunting sumber]

{{golet|Wiki}}
ngaweh pranala pencarian (mis. Wiki, Wikipedia) kanggo kabeh artikel sing nganggo kata "Wiki": kabeh kaca sing nganggo kata Wiki
{{golet|Wiki|intitle}}
ngaweh pranala pencarian tepat (Wikipedia ora mlebu nang hasilé) kanggo kabeh artikel sing judulé nganggo kata "Wiki": kabeh kaca sing nganggo  judulé nganggo kata Wiki

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

{{Awalan}}
penggoletan judul sing dimulai karo string tertentu, mis: Kabeh kaca sing judulé dimulai karo Wiki