Chris Pine

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Chris Pine
Lahir Christopher Whitelaw Pine
26 Agustus 1980 (umur 33)
Los Angeles
Pekerjaan aktor

Chris Pine (lair 26 Agustus 1980) kuwe aktor sekang Amerika Serikat.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]