Cakranegara, Mataram

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Cakranegara
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Nusa Tenggara Barat
Kota Mataram
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan - desa
11 kelurahan

Cakranegara kuwe salah siji kecamatan nang kota Mataram, Nusa Tenggara Barat, Indonesia.


Cithakan:Cakranegara, Mataram Cithakan:Kota Mataram