Bandar Udara Internasional Cam Ranh

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Bandar Udara Bangsbangsa Cam Ranh

Bandar Udara Cam Ranh utawa Cảng hàng không Cam Ranh, Sân bay Cam Ranh kuwe salah sihi bandara sing ngladeni daerah Nha Trang nang Prefektur Cam Ranh, Vietnam. kode IATA CAR nek kode ICAOnya yakuwe VVCR.

Konstruksi bandara kiye molai dibangun tanggal 18 Mei 2008, nganggo dana 212 milyar dong (13,000,000 dolar AS).

Penerbangan bersama destinasi[sunting | sunting sumber]

Dalam negeri[sunting | sunting sumber]

Cithakan:Transportasi-stub