Bandar Udara Ca Mau

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Bandar Udara Ca Mau

Bandar Udara Ca Mau utawa Cảng hàng không Cà Mau, Sân bay Cà Mau kuwe salah siji bandara sing ngladeni daerah Ca Mau nang Prefektur Ca Mau, Vietnam. kode IATA CAH, nek kode ICAOne yakuwe VVCM.

Konstruksine dimolai 18 Mei 2005, nganggo dana 212 milyar dong (13,000,000 dolar AS).

Penerbangan bersama destinasi[sunting | sunting sumber]

Dalam negeri[sunting | sunting sumber]

Cithakan:Transportasi-stub