Atmosfer

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Prakata[sunting | sunting sumber]

Atmosfer bumi kuwe jane lapisan udara sing mbungkus bumi, dhuwure ngantek sekitar 700 kilometer.

Lapisan-Lapisan[sunting | sunting sumber]

Atmosfer kuwe kesusun sekang lapisan-lapisan:

Deleng Uga[sunting | sunting sumber]


Wiki letter w.svg

Artikel kiyé ésih tulisan rintisan. Mangga mélu ngembangna dadi tulisan sing wutuh.