Lapisan ozon

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Lapisan Ozon kuwe anane nang lapisan stratosfer karo mesosfer. Lapisan ozon kiye dhuwure sekitar 50 kilometer, kiye nduwe fungsi kanggo ngelindungi bumi utamane sekang sinar ultra violet sing dipancarna srengenge.


Wiki letter w.svg

Artikel kiyé ésih tulisan rintisan. Mangga mélu ngembangna dadi tulisan sing wutuh.