1969

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Taun: 1964 1965 1966 1967 1968 1969 1970 1971 1972 1973 1974
Dasawarsa: 1950-an  1960-an  1970-an
Abad: kaping-19  kaping-20  kaping-21
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-1969 Masehi neng kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | sunting sumber]

Kelairan[sunting | sunting sumber]

Seda[sunting | sunting sumber]