105

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Taun: 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
Dasawarsa: 90-an  100-an  110-an
Abad: kaping-1  kaping-2  kaping-3
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-105 Masehi neng kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | sunting sumber]

Kelairan[sunting | sunting sumber]

larangan brebes jawa tengah

Seda[sunting | sunting sumber]