Wikipedia:Kawicaksanan kanggo mbusak kaca

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Sedulur kabéh, nek arep mbusak artikel kudu dijelaske dhisik alasane opo neng halaman dhiskusi. Ben bisa dipertimbangke karo sing liyane.

Alasan[sunting | sunting sumber]

Artikel sing informasine ora cukup bisa dipertimbangken kanggo dibusak, misale neng artikel Cilacap isine mung 'Cilacap kuwi Kapubaten'. Tapi nek artikel kuwi arep dikembangake neng sing liyane ora perlu dibusak. Yèn panjenengan ora sarujuk, mangga ditulis ing kaca diskusine alesane. Conto-contone alasan kanggo mbusak:

  • Isine ora pantes
  • Isine ora berbobot

Cithakan[sunting | sunting sumber]

Cithakan sing dienggo: {{delete}}.

Kanthi panjenengan sampun nulis cithakan iki ning dhuwure artikel sing arep dimbusak, panjenengan bakal mirsani:

Diamond-caution.png Artikel iki layak kanggo dibusak.
Yèn panjenengan ora sarujuk, mangga ditulis ing kaca diskusiné alesané. Yèn kaca iki tibaké ora layak dibusak, utawa panjenengan sumedya mbenakaké artikel iki, mangga informasi iki diilangi. Nanging aja ngilangi informasi iki yèn panjenengan dhéwé sing miwiti nulis artikel iki. Coba tulung uga maca kaca aturan sing bisa dadi alesan kena apa kaca iki bakal dibusak.
Para pangurus: Aja lali ndeleng yèn ana pranala menyang kaca iki lan vèrsi-vèrsi sadhurungé sadurungé mbusak.

Deleng uga[sunting | sunting sumber]


mBalik ming: Kaca Utama