Uetersen

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Uetersen
Uetersen Wappen.png
Motto: "Rosenstadt Uetersen"
(Makna): "--"
Sesanti:
Dina Dadi: 1234
Walikota: Wolfgang Wiech
Luas: 11,43 km²
Penduduk:
Kepadatan:
17 865
Kode Tilpun: (+49 4122)
Situs web resmi: www.uetersen.de
Uetersen in Germany
Museum Uetersen

Uetersen (ˈyːtɐzən) kuwe salah siji kota gedhe nang negara Jerman. Luas kota: 11,43 km², tingkat penduduk 1.563 jiwa/km2. Penduduk ar 17 865 jiwa (taun 2006).


Wiki letter w.svg

Artikel kiyé ésih tulisan rintisan. Mangga mélu ngembangna dadi tulisan sing wutuh.