Televisi

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Televisi utawa tivi kuwe alat kanggo nangkap siaran sing ana gambare. Kata televisi asale sekang kata tele maknane adoh karo vision maknane keton, dadi televisi kuwe maknane mirsani sekang jarak sing adoh.

Jenis Televisi[sunting | sunting sumber]

Deleng juga[sunting | sunting sumber]

Wiki letter w.svg

Artikel kiyé ésih tulisan rintisan. Mangga mélu ngembangna dadi tulisan sing wutuh.