Taman Nasional Komodo

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Prakata[sunting | sunting sumber]

Taman Nasional Komodo kuwe anane nang antara propinsi Nusa Tenggara Timur karo Nusa Tenggara Barat. Ana 3 pulau gedhe sing dadi kawasan taman nasional kiye yakuwe pulau Komodo, Rinca, karo Padar

Taman nasional kiye dibangun nggo ngelindungi komodo termasuk habitat uripe komodo.

Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]


Wiki letter w.svg

Artikel kiyé ésih tulisan rintisan. Mangga mélu ngembangna dadi tulisan sing wutuh.