Piagam PBB

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Pengaturan Piagam[sunting | sunting sumber]

Piagam PBB kesusun sekang: pembuka (preamble), sing secara garis besar disusun miturut preamble Konstitusi AS, tur kumpulan pasal-pasale dibagi dadi 19 bab.

Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]


Wiki letter w.svg

Artikel kiyé ésih tulisan rintisan. Mangga mélu ngembangna dadi tulisan sing wutuh.


mBalik ming:

PBB