Nabi Adam

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Prakata[sunting | sunting sumber]

Nabi Adam utawa Adam kuwe menungsa pertama sing dicipta Tuhan, kiye disebut nang kitab suci agama Islam, Kristen juga Yahudi. Nang kitab suci Zabur karo Taurat juga disebut.

Penciptaan Adam[sunting | sunting sumber]

Wiki letter w.svg

Artikel kiyé ésih tulisan rintisan. Mangga mélu ngembangna dadi tulisan sing wutuh.