Museum

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Museum kuwe gedhung/bangunan kanggo nyimpen patilasan utawa barang kang ngandhut sejarah. Ing jaman saiki, akeh uga museum kang nyimpen barang-barang kontemporer, ora mung sing kuna banget.