Mekanika klasik

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Prakata[sunting | sunting sumber]

Mekanika klasik kuwe bagian ilmu fisika bab gaya sing ana nang benda/materi. Teori kiye biasane diarani "mekanika Newton" sebab sekang fisikawan Isaac Newton sing nggawe hukum gerak Newton.

Bagian Mekanika Klasik[sunting | sunting sumber]

Deleng Uga[sunting | sunting sumber]


Wiki letter w.svg

Artikel kiyé ésih tulisan rintisan. Mangga mélu ngembangna dadi tulisan sing wutuh.