Loro Jonggrang

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Loro Jonggrang utawa Roro Jonggrang yakuwe salah sijine legenda Jawa Tengah. Legenda kiye uga biasane diarani legenda Bandung Bondowoso.

Wiki letter w.svg

Artikel kiyé ésih tulisan rintisan. Mangga mélu ngembangna dadi tulisan sing wutuh.