Lor

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Dom kompas kanthi arah lor ditandhani werna abang

Lor (basa Indonesia:Utara, basa Inggris:North) kuwe salah siji pedoman arah mata angin. Angger nang peta, arah lor kiye biasane ana nang sisi duwur.

Lawan arah lor kuwe arah Kidul.

Deleng Uga[sunting | sunting sumber]

Wiki letter w.svg

Artikel kiyé ésih tulisan rintisan. Mangga mélu ngembangna dadi tulisan sing wutuh.