Komputasi lamuk

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Komputasi lamuk yakuwé .[1]

Komputasi lamuk


Delenga uga[sunting | sunting sumber]

Réferènsi[sunting | sunting sumber]

  1. ^ [referensi]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]