Klasifikasi Ilmiah

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Klasifikasi ilmiah kuwe cara sing dienggo ahli biologi kanggo ngelompokaken kewan karo tanduran miturut sistem klasifikasi sing dirintis Carolus Linnaeus. Dhasar-dhasar pengelompokan yakuwe miturut sifat fisik, sing dikelompokaken kuwe ora mung jenis-jenis sing esih urip nang jaman siki ning uga sing wis punah.

Teknik pengelompokan kiye wis paten kanggo njaga konsistensi.


Wiki letter w.svg

Artikel kiyé ésih tulisan rintisan. Mangga mélu ngembangna dadi tulisan sing wutuh.