Gabagen

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Gambar wong kena gabagen.

Gabagen kuwe penyakit menular sing penyebabe virus saka genus Morbillivirus. Ciri-cirine kaya penyakit cacar, awake panas, metu jendil-jendil abang.






Wiki letter w.svg

Artikel kiyé ésih tulisan rintisan. Mangga mélu ngembangna dadi tulisan sing wutuh.