Dandang

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Dandang kuwe salah siji perangkat pawon sing gunane kanggo ngeliwet. Nang tlatah Jawa umume ngeliwet nganggo dandang men sega sing diliwet luwih enak.dandang digawe sekang tembaga bentuke mirip kaya piala.


Wiki letter w.svg

Artikel kiyé ésih tulisan rintisan. Mangga mélu ngembangna dadi tulisan sing wutuh.


bali nang:

Pawon